DE LHORT AL PLAT

O com menjar bé tot lany

Autor: Salsetes, Pep

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

DE LHORT AL PLAT

DE LHORT AL PLAT

21,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/02/2024
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país. «O en Pep Salsetes és la propera Creu de Sant Jordi o la Creu de Sant Jordi no significa RE». Maria Nicolau «El savi de la cuina catalana». Ada Parellada «En Pep és història viva de la nostra cuina». Toni …

Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país.

«O en Pep Salsetes és la propera Creu de Sant Jordi o la Creu de Sant Jordi no significa RE». Maria Nicolau

«El savi de la cuina catalana». Ada Parellada

«En Pep és història viva de la nostra cuina». Toni Massanès

Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trobareu un centenar de receptes recollides per tradició oral de mestresses de casa i coquesses, plats en perill d'extinció i àpats associats a les festivitats de la nostra terra que fan venir salivera i ens retornen el sentit primordial de la cuina: alimentar-nos i xalar.

Leer más

Más libros de Salsetes, Pep

Más información del libro

DE LHORT AL PLAT

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-19259-86-8
EAN:
9788419259868
Nº páginas:
232
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
14 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Nascut l'any 1945 a Sant Andreu de Palomar, el Pep Salsetes ha dut una vida atrafegada. Cuiner, coquessa, pagès, bibliòfil i guardià de llavors, és un dels referents de la cultura culinària tradicional i popular del nostre país. Actualment viu a l'Ametlla del Vallès, on recupera llavors antigues, cultiva un hort i continua compartint els seus coneixements sobre els orígens de la nostra cuina, la cuina de cada dia i la cuina festiva. Ha publicat els llibres La cuina de les quatre estacions (Rourich, 1991) i La cuina dels vallesans (Farell, 2015), i també a col·laborat en publicacions de temàtica gastronòmica com El Corpus de la Cuina Catalana (Ara Llibres, 2023).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar